TRI DESETLJEĆA POPULARNOSTI

Kultna predstava koja je oborila sve rekorde opet u Lisinskom

17.04.2018 u 14:01

Bionic
Reading

Sjećate se Mime Šiš, Bogoljuba Šaulića, Mustafe Sudžuka, Rokija ili čuvenog Profesora? Ta imena i danas mnogima izmame osmijeh na lice. Nakon što je oborila sve rekorde gledanosti diljem Hrvatske, legendarna predstava 'Audicija' zbog velikog interesa publike ponavlja gradivo, 21. travnja u dvorani Lisinski

Nakon toliko godina ponovno su zaigrali u Hrvatskoj, BiH i širom Europe, a sada nastavljaju s hrvatskom turneju i to nakon što su glumci svojim izvođenjem predstave, od uha do uha nasmijali dva puta Lisinski, Spaladium Arenu, Rijeku, Osijek i Pulu, stoji u priopćenju.

Ni dvije rasprodane predstave u Lisinskom nisu bile dovoljne pa će tako vesela družina još jednom izvesti nezaboravne trenutke koji su obilježili davnu 1984. godinu kada je i započela ova kultna predstava koja je nastala kao dio nastavnog procesa na Akademiji scenskih umjetnosti u Sarajevu.

Predstava 'Audicija' Izvor: Pixsell / Autor: Zvonimir Coric/PIXSELL

Predstava 'Audicija' je jedini scenski projekt koji je doživio ovako nezapamćeni uspjeh pa čak i sada kada ponavlja te uspjehe, nakon 33 godine. Predstavu je odgledalo preko 2,5 milijuna ljudi.