15. i 16. rujna

Kerempuh sezonu otvara velikim gostovanjem beogradskog Ateljea 212

12.09.2017 u 15:00

Bionic
Reading

Satiričko kazalište Kerempuh ugostit će 15. i 16. rujna u sklopu ciklusa 'Kazalište bez granica' beogradsko Pozorište Atelje 212 koje će zagrebačkoj publici predstaviti svoje dvije hit predstave

U suradnji s beogradskim Pozorištem Atelje 212, Kerempuh 15. rujna u 20 sati prikazuje predstavu Neila LaButea 'Dar-Mar' u režiji Marka Misirače, a 16. rujna, također u 20 sati, predstavu 'Lice' Aleksandra Galina u režiji Jelene Bogavac.

Predstave se prikazuju u ciklusu 'Kazalište bez granica' koji podrazumijeva međunarodnu suradnju s najjačim kazalištima slične estetike u užoj i široj regiji, kažu iz Satiričkog kazališta Kerempuh.

'Satiričko kazalište Kerempuh jedno je od najzanimljivijih regionalnih kazališta u smislu tradicije, reputacije, povjerenja publike, potrebe publike za formatima komedije i satire, jakim glumačkim imenima ansambla te kvalitetom autorskih timova. Samim time otvaraju se prilike za kulturnim suradnjama u smislu gostovanja u teatrima sličnih estetika s ciljem dugoročnijeg koprodukcijskog partnerstva', poručuju iz Kerempuha.