CABARET NEDIĆA I JOVEVA

Kako zvuči koncert za žlice i gitaru? Doznajte u Studiju Exit

12.02.2019 u 09:45

Bionic
Reading

Nova premijera zagrebačkog Studija Exit bit će, u srijedu 13. veljače, predstava 'Cabaret - koncert za žlice i gitaru', autorski projekt Nikole Nedića i Marija Joveva nastao u produkciji Teatra Exit i Kazališta Ulysses

Kako se ističe u najavi, riječ je o zagrebačkoj premijeri predstave koja je dosad prikazana na riječkom sveučilišnom kampusu, te igrana kao kabaret po riječkim klubovima, a četiri izvedbe odigrane su i u Hrvatskom narodnom kazalištu Ivana pl. Zajca u Rijeci u sklopu božićnih koncerata.

Autorski projekt Nikole Nedića i Marija Joveva, predstava 'Cabaret - koncert za žlice i gitaru' nastala je na temelju njihova ispita iz glume na Studiju glume i medija na Sveučilištu u Rijeci pod mentorstvom docentice Lenke Udovički i profesora Rade Šerbedžije.

'Žlice & gitara dvojac su koji uz pomoć zvukova kuhinjskih žlica, gitare i mandoline, otkačenog nastupa, pomalo trubadurski pričaju o svome životu kroz uglazbljenu poeziju, a iza njihovog ludog i uvrnutog nastupa krije se poruka razuma', stoji u najavi.

Tekstove i glazbu potpisuje autorski dvojac Nedić i Jovev, koji predstavu i izvodi.