TORJANAC I KNEŽEVIĆ OSNIVAJU ZAKLADU

Humanitarni koncert i predstave za Janovo liječenje

23.11.2009 u 15:15

Bionic
Reading

Glumački bend u Gavelli održat će humanitarni koncert od kojeg će prihod ići za liječenje nastradalog sina Slavice Knežević i Marka Torjanca Jana, a Knežević i Torjanac odlučili su osnovati zakladu koja će pomagati djeci s ozljedama glave

Kolege glumaca Slavice Knežević i Marka Torjanca u nedjelju, 29. studenog u 19.30 sati u zagrebačkom kazalištu Gavella održat će humanitarni koncert, a prihod od ulaznica namijenjen je liječenju Jana Torjanca, sina dvoje glumaca koji je nedavno stradao u prometnoj nesreći. Na koncertu će nastupiti Go-Go Swing Orkestra u kojem pjevaju Goran Navojec, Anja Šovagović Despot, Vedran Mlikota, Mila Elegović, Igor Mešin, Filip Šovagović, Hana Hegedušić, Barbara Rocco i Iva Visković. Ulaznice su u prodaji po 120 kuna, a mogu se nabaviti na blagajni DK Gavella po 120 kuna.

Osim koncerta, kazalište Marka Torjanca Planet Art tijekom prosinca izvest će deset predstava od kojih prihod također ide za Janovo liječenje. Na programu u kazalištu Vidra su 'Stilske vježbe' (1. i 28. prosinca), 'Sumnja' (4. i 5. prosinca), 'Velika zvjerka' (7. i 20. prosinca), 'Zečja rupa'(12. i 13. prosinca) i 'U posjetu kod gospodina Greena' (29. i 30. prosinca).

Marko Torjanac za tportal kazao je da će nakon sinovljeve rehabilitacije i oporavka on i Slavica Knežević osnovati zakladu koja će financijski pomagati rehabilitaciju djece s ozljedama glave. Namjera im je svakog prosinca prihod od odigranih predstava Planet Arta donirati u te svrhe, a uvjereni su da će se i ostali pridružiti njihovoj inicijativi.

Podsjetimo, Jan Torjanac nastradao je kad je na njega na pješačkom prijelazu naletio automobil. Bio je u komi i liječio se u KB Sestara milosrdnica, a sada je na rehabilitaciji u Krapinskim Toplicama.