PLANET 9 NA INTERLIBERU

Goran Tribuson o književnosti u digitalnom mediju

11.11.2011 u 11:47

Bionic
Reading

Na pitanje kako će digitalne knjige utjecati na književnost, odgovor će ponuditi Goran Tribuson, jedan od najproduktivnijih i najčitanijih hrvatskih proznih pisaca, te Vlatka Kolarović, televizijska novinarka i urednica u subotu, 12. studenog, u 11.30 sati u izložbenom prostoru digitalne knjižare Planet 9 u sklopu Interlibera

Digitalizacija tržišta knjiga jedna je od nezaobilaznih tema modernog izdavaštva. Iako na tu temu već postoje brojna istraživanja, na pitanje kako i koliko će digitalne knjige i knjižare utjecati na književnost, još uvijek se traži odgovor.

Povodom prve prezentacije digitalne knjižare na nekom sajmu knjiga u Hrvatskoj, na to pitanje svoj odgovor ponudit će Goran Tribuson, jedan od najproduktivnijih i najčitanijih hrvatskih proznih pisaca te Vlatka Kolarović, televizijska novinarka i urednica.

U izložbenom prostoru digitalne knjižare Planet 9 (paviljon 6 Zagrebačkog velesajma) posjetitelji će imat prilike čut razmišljanja o transformaciji čitanja u digitalnoj eri, o dosadašnjim iskustvima prodaje putem Planeta 9 te dojmovima privih čitatelja koji koriste elektroničke čitače.