konferencija za medije

[FOTO] U Tvornici kulture predstavljen ambiciozni koncertni program do kraja godine, u Zagreb stižu Tom Odell, Macy Gray, Clutch...

28.09.2022 u 10:42

Bionic
Reading

U zagrebačkoj Tvornici kulture sinoć je najavljeno više od trideset koncerata i festivala do kraja ove godine

Sinoć je u prostoru zagrebačke Tvornice kulture održano druženje za novinare i predstavljanje koncertnog programa do kraja godine uz koncertnog promotora Sanjina Đukića (LAA agency) te specijalne goste Hiljsona Mandelu i Miach, novo lice na sceni koja pop i R&B glazbu devedesetih uspješno iz globalnog trenda pretače na domaći repertoar.

Izvor: Društvene mreže

Za preostalih stotinjak dana u ovoj godini najavljeno je više od 30 koncerata i festivala, a na konferenciji za medije upriličenoj povodom predstavljanja nadolazećeg programa, okupljenima se prvi obratio koncertni promotor Sanjin Đukić, koji je istaknuo kako je konferencija ovog tipa bila običaj sve do pojave koronavirusa koji je čitavu industriju "bacio nekoliko koraka unazad".

  • +13
Tvornica kulture, predstavljanje programa Izvor: Cropix / Autor: Nera Simic

"Ove se godine volimo pretvarati da se stvari vraćaju na staro", rekao je Đukić pa najavio nadolazeće izdanje omiljenog treperskog festivala koji u svojoj jesenjoj varijanti dolazi pod imenom Lil’ Drito iz Tvornice, a koji će se održati posljednjeg dana ovog mjeseca.

Tom će prilikom 15 novih imena glazbene scene dobiti priliku pokazati se pred domaćom publikom, uključujući pjevačicu Miach koja je Lil’ Drito iz Tvornice predstavila uz Mandelu i Đukića.

Nakon predstavljanja prvog nadolazećeg festivala u Tvornici, organizator je pustio kratki video u kojem smo mogli vidjeti i ostale goste Tvornice koji će nastupiti u tom za mnoge omiljenom koncertnom prostoru do kraja godine: Tom Odell, Milky Chance, Macy Gray, ali i već spomenuti Hiljson Mandela te Mimi Mercedez, Vojko V, Clutch…, dok će poklonici jazz glazbe doći na svoje s jazz festivalom koji otpočinje s prvim danima listopada.

Čitav program Tvornice dostupan je na službenim stranicama.