SUPER TUPE

Donald Trump kao junak u stripu

12.05.2011 u 10:43

Bionic
Reading

Iako je zasad nepoznato hoće li se pojaviti u ulozi superjunaka ili zlikovca, multimilijarder Donald Trump zakoračit će u svijet stripa

Potencijalni republikanski predsjednički kandidat, zvijezda reality showa i novi suparnik američkog predsjednika Baracka Obame bit će ovjekovječen u stripu pod nazivom 'Political Power: Donald Trump'. Izdavačka kuća Bluewater Productions već je objavila slična izdanja sa Sarah Palin iGlennom Beckom te showbiz zvijezdama.

Strip će pratiti turbulentan život tajkuna Donalda Trumpa, a prema riječima izdavača, nastojat će ga prikazati manje kao karikaturu, a više kao potencijalnog vođu slobodnog svijeta, piše Guardian.

'Bez obzira slažete li se s njegovim političkim stavovima ili ga smatrate potpunim egocentrikom, on je svakako osoba koja će obilježiti politička zbivanja u SAD-u 2012', kazao je Darren Davis, predsjednik Bluewatera.

Iz izdavačke kuće Bluewater nadaju se da će objavljujući crtane biografije poznatih, poput Lady Gage, Marka Zuckeberga i Angeline Jolie, popularizirati strip.