ORIJANA KOLOPER

Dodir trećeg oka

26.02.2009 u 00:00

Bionic
Reading

Izdavač: Izvori

Aša je do jučer bezbrižno živjela i ne razmišljajući griješila. Imala je sve pogodnosti koje novac može kupiti, ljubavnika i dobar posao. Do jučer je bila potpuno zadovoljna svojim odrazom u zrcalu. Bila je blagoslovljena neznanjem, sve do trenutka kad se oglasio onaj unutarnji, tihi, glas kojeg rijetko slušamo. Od tog dana njezin život kreće potpuno drugim smjerom. Svakim korakom sve je bliže istini, sve je bliže sebi. Kroz bol i teškoće koje život nosi, razotkriva što se krije iza maske zvane ljudsko lice. Ipak, doći će do veličanstvene istine, do spoznaje da ne postoji kraj, već samo niz novih početaka. (izvori.com)

Orijana Koloper
živi u Šibeniku i rođena je 1965. godine u Zadru. Udata i majka je troje djece.
Piše od srednjoškolskih dana kada je postala članom kluba književnika Zadra. Poslije rata počinje surađivati sa glazbenicima pišući tekstove za uglazbljivanje. Kao rezultat te suradnje su pjesme za Melodije hrvatskog Jadrana, Zagrebfest i Festival šansone u Šibeniku. Romane počinje intenzivnije pisati posljednjih desetak godina. Napisala je šest romana i sedmog trenutno piše.

Tijekom ove godine izaći će još dva romana 'Maureska' i 'Samo jedan san'.
'Dodir trećeg oka' je prvi objavljeni roman a 'Arabeska' drugi. Oba su izašla u nakladi knjižnog kluba Izvori iz Zagreba. (izvori.com)