TPORTAL.HR DAJE SVE OD SEBE

Dobitnici 1.12.

30.11.2011 u 15:31

Bionic
Reading

Akcija tportala i darežljivih partnera u kojoj dajemo sve od sebe svojim čitateljima ponovno je započela! Drugu godinu zaredom svakog ćemo dana poklanjati mnoštvo poklona, a što poklanjamo i kako osvojiti nagrade saznajte u nastavku!

Svakoga radnog dana tijekom prosinca poklanjat ćemo pregršt novih nagrada. Prvog dana akcije nagrade će osvojiti čitatelji koji prvi odgovore točno na nagradno pitanje u razdoblju od 14 do 15 sati!

Čitajte nas redovito jer osim najbržih priliku za osvajanje nagrada imat će i najkreativniji, najuporniji, ranoranioci i spavalice! Ukratko - za svakog ponešto!

Imena dobitnika i pripadajućih im nagrada objavit ćemo sutra, 2. prosinca.

Sudjelovanjem u nagradnjači sudionici se prijavljuju za bilo koju od navedenih nagrada. Kako bi nagradili što više čitatelja navedene dnevne nagrade ćemo raspodjeliti na više dobitnika. Dnevne nagrade će biti rapoređene u poklon pakete koji će sadržavati jednu ili više nagrada.

Natura Croatica poklanja jedan 'Zagrebački paket'.

Vrijeme darivanje je sve bliže, pa vam je Natura Croatica tim iz Preradovićeve 8 u Zagrebu pripremila poklon pakete s autohtonim hrvatskim proizvodima. Možete osvojiti 'Zagrebački paket' u kojem se nalazi Zagrebačka marmelada s toplom aromom jabuke i cimeta, ukusni paprenjaci i licitarsko srce. Njihovo iskustvo u pakiranju poklon paketa seže unazad sedam godina, stoga možete i ovaj Božić pokloniti povjerenje Naturi Croatici u izradi poklona bilo za vaše suradnike, poslovne partnere ili vaše najbliže ukućane.
Mali zagrebački paket sadrži:
Kartonska kutija Biševo
Zagrebačka marmelada 110g
Paprenjaci 100g
Licitarsko srce

Bio&bio poklanja dva hidratantna roll-ona za područje oko očiju.

Hidratantni roll-on za područje oko očiju, savršeno hidratizira, hladi i osvježava umorno područje oko očiju. Prikladan je za torbicu i za svakodnevnu upotrebu. Dok organsko ulje nerolija njeguje isušenu kožu te smiruje i uravnotežuje, organsko ulje sjemenki ribiza omekšava kožu te ju čini glatkom. Organski vidac i organski ekstrakt Mate čaja pomažu ublažiti iritacije i smanjuju oteknutost oko očiju, a organski ekstrakt aloe vere smiruje i pruža ugodu vašoj koži.
Već 25 godina, Primavera razvija suradnju na fair trade principima s proizvođačima posvećenima održivosti i zaštiti okoliša, te potiče nezavisne farmere da prijeđu s konvencionalne na organsku poljoprivredu. Posebna se pažnja posvećuje i zaštiti okoliša pa Primavera, kako bi u što većoj mjeri čuvala Planet, smanjuje količine ambalaže, a onu koja je potrebna izrađuje od papira, kartona i stakla iz održivih i reciklirajućih izvora uz upotrebu strojeva bez kemikalija i s ekološkim bojama. Primavera na hrvatskom tržištu nudi organska bazna i eterična ulja te aromakozmetiku za njegu lica i tijela.

Profil je za prvi dan akcije pripremio knjigu Nore Roberts, 'Sjeta u zaljevu Chesapeake'.


Nora Roberts: 'Sjeta u zaljevu Chesapeake'

Zaljev Chesapeake jedan je od najpopularnijih serijala Nore Roberts. Četvrta, zaključna knjiga serije donosi rasplet drame koju je inicirala zlobna Glorija, majka najmlađeg među braćom Quinn. Najdraži motivi majstorice ljubića su tradicija i obiteljske vrijednosti, stoga svoje likove često dovodi u situacije da preispituju vlastite odluke i donose planove za budućnost uz pomoć tradicionalnih irskih vjerovanja i legendi. Norina publika dobro zna da će u njezinim romanima naći dinamičnu fabulu, živopisne likove na razmeđu između tradicije i suvremenosti te erotske scene.
Nora Roberts često ističe kako voli pisati o muškim likovima, a četvorica braće Quinn među ljubimcima su njezine publike. Četvorici braće zajedničko je da su kao dječaci potonuli na dno beznađa prije nego što ih je pronašao RayQuinn i odgojio kao vlastitu djecu. Iako različiti porijeklom i izgledom, sva četvorica razvila su odanost obitelji i postali složni u zajedničkom poslu. Kada im osvetoljubivost Rayeve izgubljene kćeri nanese štetu, za uporne muškarce Quinn to je još jedan razlog više da se čvršće povežu i ustraju u svojim naporima.

Iz knjižare VBZ nam dolaze naslovi 'Ledena princeza' autorice Camille Läckberg i 'Posljednji čaj' Vinke Sazdove.


Ledena princeza

'Ledena princeza' smještena je u zimski krajobraz autoričine rodne Fjällbacke. Spisateljica Erica Falck vraća se u seoce na švedskoj obali nakon iznenadne smrti roditelja, ali tamo se susreće s još jednom tragedijom: (samo)ubojstvom Alex Wijkner, prijateljice iz djetinjstva. Upravo Erica pronalazi Alexino mrtvo tijelo u zaleđenoj kadi te isprva nevoljko, a kasnije iz osobnih razloga biva uvučena u slučaj. Uz pomoć detektiva Patrika Hedströma ona dolazi do šokantnih spoznaja o događajima koji su se nekoć odigrali u Fjällbacki. Uskoro postaje jasno da u malom mjestu postoji netko spreman učiniti bilo što da bi sačuvao davno zakopanu tajnu…
'Ledena princeza' prvi je autoričin roman iz serije romana o Fjällbacki. Kritičari Läckberg nazivaju kraljicom švedskog krimića, a njezino ime nezaobilazno je pri spominjanju fenomena švedskog (ili skandinavskog) romana noir, odnosno žanrovskog romana koji je doživio veliku popularnost u svijetu nakon objavljivanja Larssonove trilogije – iako su pravi zaljubljenici krimića odavno gutali skandinavske pisce.


Posljednji čaj

'Posljednji čaj' priča je o sasvim običnoj ženi za koju bi se moglo reći da posjeduje mnogo – obitelj, karijeru, društveni status. Ima sve, a ipak nema ništa jer više ne zna tko je. Odvažno kreće na put tisuće kilometara dug kako bi se ponovno pronašla i vratila nadu u svoj život.  U Ašramu, u najjužnijem dijelu Indije, susreće učitelja koji joj pomaže suočiti se s onim od čega neprestano bježi – tugom nastalom zbog gubitka oca, strahom od smrti i usamljenosti, osjećajem izgubljenosti... Tamo sklapa nova prijateljstva, postepeno se prepušta životnoj mudrosti i ljepoti te tako iznova počinje njegovati osjećaje radosti, dobrote i bezuvjetne ljubavi koji će je, naposljetku, vratiti kući. Iako veoma intimna, ovo je priča s univerzalnom porukom. Svaka rečenica poziva na razmišljanje, istraživanje naših vlastitih života te spoznavanje bliskosti u dalekom i nepoznatu svijetu.

Formasana poklanja ekskluzivnu anti-age kremu Gatineau Coffret Lift 3D Perfect Design

Defi Lift 3D Perfect Design je ekskluzivna anti-age krema bogate teksture za učvršćivanje, lifting i poboljšanje tonusa kože s Voluliftom koji koži vraća volumen. Defi lift 3D balzam sadrži visoku koncentraciju hijaluronske kiseline i Volulifta za regeneraciju i redefiniranje konture usana, a ima teksturu gel-kreme.

Iz Everta nam dolazi Luminizing Shiseido Lip Gloss

Koncept: intenzivan, čista vlaga, punoća, raskošne usne.
Target: žene koje žele svjetlucavi make up za usne. Žene kojima se čini da im sjajilo, koje obično upotrebljavaju, isušuje usne.

Atlantic grupa brine se da naši čitatelji imaju zdrave i lijepe zube te je tako pripremila šest paketa Plidenta proizvoda.

Pokažite zube karijesu s novom Plidentom Pro-t-action koja sadrži aktivnu probiotičku bazu Lactobacillus Paracasei. Ovu inovativnu tehnologiju u sastavu zubnih pasta prva je na svijetu ove godine uvela Plidenta. Naglasak je na metabolizmu dobrih bakterija iz sline koje aktiviraju prirodnu obranu i nakon četkanja eliminiraju ili snižuju količinu bakterije Streptococcus mutans, za koju se smatra da je glavni uzročnik karijesa.

Emmezeta će nagraditi jednog čitatelja/čitateljicu peglom za kosu Grundig HS4931

Maksimalna temperatura pegle je 200 stupnjeva, a vrijeme zagrijavanja 60 sekundi.

Dočekajte Novu godinu u kinu Tuškanac - poklanjamo vam 2x2 ulaznice za najluđu noć.

Neki tvrde da je znanstveno dokazana činjenica da će godina u koju ćemo doskora ući biti i zadnja u životu domicilnoga nam plavoga planeta, što znači, zapravo, da ćete mjesto za doček 2012. morati odabrati promišljenije no ikada! Da vam ta sudbonosna proslava ostane u vječnom pamćenju ovaj put se odsudno pobrinuo Hrvatski filmski savez koji u kinu Tuškanac organizira, u stilu starih dobrih vremena, sasvim originalnu gastronomsko-filmofilmsku feštu, idealnu za one koji dočeke vole začiniti, osim poslovičnim šampanjcem, i prstohvatom svježega celuloida i uhu ugodnih uvijek zelenih melodija te laganu prepuštanju novogodišnjim nostalgijama. Uz dvije ekskluzivne filmske projekcije (prije - i poslije ponoći), prva je klasična filmska komedija 'Silom dadilja' iz 1934. godine velikoga Howarda Hawksa s Cary Grantom i Katharine Hepburn te kino premijeru lepršavog i duhovitog ljubavnog mjuzikla 'Ljubav i cigarete' s raspjevanim glumačkim zvijezdama Jamesom Gandolfinijem, Susan Sarandon, Kate Winslet, Christopherom Walkenom i Steve Buscemijem, a u suradnji s domaćim distributerima, uz program na filmu zabilježenih proslava Novih godina u prošlome stoljeću i početkom ovoga, te prigodnu filmsku glazbu i primjeren gastronomski meni i za one koji žele procijeniti dobar zalogaj barem malo radije od kulture. Doček 2012. tako će vas katapultirat u sjećanja na svijetlu budućnost, u neka bolja nova vremena. Treba li uopće reći da će kino Tuškanac na jednu večer biti vremeplov u kojem se nikada ne predviđa onaj rečeni smak svijeta.

Laura.hr će razveseliti muški dio čitateljstva s tri parfema Calvin Klein Shock

Miris za njega - seksi i impulzivan! CK one SHOCK za njega počinje s čistim osjedajem svježine – sočna klementina i svjež krastavac pulsira s daškom crnog papra i kardamona začinjenog s crnim bosiljkom.

Dobitnici nagrada:

Ankica Ferenčić iz Zagreba (Mali zagrebački paket Natura Croatice)

Iva Pemper iz Samobora (pegla za kosu Grundig)

Rudi Dolić iz Zagreba (CK Shock parfem)

Dominik Jurišić iz Splita (CK Shock parfem)

Grgur Galić iz Osijeka (CK Shock parfem)

Suzana Formanjuk iz Siska (Plidenta poklon paket i knjiga 'Sjeta u zaljevu Chesapeake')

Mirna Huhoja iz Bednje (Plidenta poklon paket i knjiga 'Ledena princeza')

Pascale Pretner iz Rijeke (Plidenta poklon paket i knjiga 'Posljednji čaj')

Maja Bošnjak iz Petrijevaca (Plidenta poklon paket i hidratantni roll-on)

Anita Mandić iz Zaprešića (Plidenta poklon paket i hidratantni roll-on)

Kristina Dolovski iz Zagreba (Plidenta poklon paket i dvije ulaznice za doček Nove godine u kinu Tuškanac)

Adela Ališić iz Zagreba (Luminizing Shiseido Lip Gloss i dvije ulaznice za doček Nove godine u kinu Tuškanac)

Andrea Čretni iz Velike Gorice (krema Gatineau Coffret Lift 3D Perfect Design)


Dobitnici iz Zagreba i okolice će o preuzimanju nagrada biti obavješteni putem maila, a dobitnicima izvan Zagreba nagrade ćemo poslati poštom na kućnu adresu.