NOVI ADVENT

Božić stiže i na plato Muzeja suvremene umjetnosti

01.12.2016 u 19:10

Bionic
Reading

Muzej suvremene umjetnosti će u petak 2. prosinca postati mjesto dobre zabave i blagdanskog duha

U petak 2. prosinca s početkom u 19 sati svečano će se otvoriti Novi advent, događaj koji će na plato Muzeja suvremene umjetnosti donijeti duh Božića i oživjeti blagdansku ponudu Novog Zagreba. Sve će početi velikim koncertom Joe Panda & Da Banda, benda koji bi već prvi dan trebao donijeti dobru atmosferu.

Na Novom će adventu posjetitelje dočekati nešto drugačije i izazovnije gastronomske poslastice nego uobičajene kobasice i fritule. Uz hranu, Novi advent obilježit će zabava i to svake noći od 18 do 23 sata - glazbena pozornica bit će povjerena DJ-ima, dok će svakog petka u večernjim satima na velikoj glazbenoj pozornici zasvirati glazbeni sastavi.


Kako je vrijeme darivanja, Novi advent priprema mnoge nagradne igre, kulinarske radionice i mnoštvo drugih sadržaja. Za potpunu sliku pobrinut će se izlagači koji će nuditi sve za blagdansko uređenje doma.

Organizatori također pozivaju sve da se pridruže adventskom izazovu 'The Mannequin Challenge', druženju s košarkašima iz kluba Cedevita i još nizu iznenađenja koja donosi prva noć Novog adventa.