KAKO PRIVUĆI PUBLIKU

Alkohol za sprečavanje kazališne suše

19.03.2009 u 09:42

Bionic
Reading

Da bi privukli što brojniju publiku i popravili stanje na računu, autori brodvejskog mjuzikla 'Rock of ages' odlučili su tijekom predstave posluživati razna osvježavajuća i alkoholna pića

'Ljudi teatar doživljavaju kao sterilno mjesto, no uz piće možda i zapjevaju', rekao je redatelj Carl Levin. Prilikom izvedbe mjuzikla 'Rock of ages' dvoranom će defilirati osam konobara i posluživati pića od sjedala do sjedala, prenosi bloomberg.com. Da bi se izbjeglo komešanje i veća gužva, posjetitelji kazališta će morati kupiti bonove za piće prije početka predstave.

Ova inovativna metoda bacanja mamca za žedne posjetitelje već se pokazala kao dobra formula za punjenje dvorane. 'Kada je prije šest mjeseci predstava igrala u teatru New World Stages redovito se okupljala mnogobrojna publika. Jednom se čak pripiti gledatelj popeo na pozornicu i počeo plesati', kazao je Levin.

Mjuzikl 'Rock of ages' je humoristična priča o ljubavi, ambiciji i egzistenciji smještena u 1987. godinu . Kao što naziv komada obećava, donosi hitove vodećih bendova i izvođača osamdesetih godina, među ostalim Bon Jovija i Foreignersa.