GITARSKI VIRTUOZ

Alexandr Misko, mladi ruski gitarist i performer, dolazi u Malu Dvoranu Lisinski

30.09.2022 u 17:33

Bionic
Reading

Za nešto manje od mjesec dana, Alexandr Misko će održati premijerni nastup u Zagrebu, u Maloj Dvorani Lisinski, točnije 22. listopada

Alexandr Misko, koji je trenutno na europskoj turneji i promovira svoj album 'Take Your Time', po prvi puta će se uživo predstaviti hrvatskoj publici. Do sada je objavio pet solo albuma, a posljednji, šesti po redu, napravio je u suradnji s dobrim prijateljem i basistom Dmitriy Toporovom, stoji u najavi.

Alexandr je svoju gitarsku pustolovinu započeo s 12 godina, a do danas je srušio mnoge granice onoga što se smatralo nemogućim na gitari. Miskov napredak i razvoj, fascinantni su. Fingerstyle način sviranja gitare uz konstantno učenje, prihvaćanje izazova i rizika, rezultirali su briljantnim obradama svjetskih hitova, ali i fantastičnim autorskim radovima.

Tomu svjedoči šest izdanih albuma, preko milijun pratitelja na društvenim platformama te titula 'Gitarist godine' 2018.g., od strane UK Guitar Showa. Alexandr Misko doista pruža doživljaj cijelog orkestra kroz samo jedan instrument. Budite među onima koji će prisustvovati njegovom prvom zagrebčakom nastupu i svoju ulaznicu osigurajte još danas.

Više informacija o Alexandr Misku na : https://alexandrmisko.com/home