uspješne projekcije

Akcijska komedija 'Divljaci' krenula put europskih kina, film prikazan u Beču i Zürichu

17.06.2022 u 09:35

Bionic
Reading

Uspješnim projekcijama u Austriji i Švicarskoj, akcijska komedija “Divljaci” krenula je put europskih kina, a očekuju se nove projekcije u gradovima EU

Akcijska komedija Darija Lonjaka “Divljaci” (2022) krenula je na “turneju” europskim kinima, a nakon iznimno uspješnih gostovanja pred oduševljenom publikom u Beču i Zürichu, film nastavlja svoje prikazivanje u drugim europskim gradovima, u Njemačkoj, Švicarskoj i Austriji.

Tako će 19. lipnja “Divljaci” zabaviti publiku Frankfurta, Dortmunda, Berlina i Karlsruhea; istog dana film će se ponovo prikazati u Zürichu, a od 16. do 22. lipnja prikazivat će se i u Winterthuru. U Beču, “Divljaci” će se ponovo prikazivati od 14. do 18. lipnja.

Izvor: Društvene mreže

Osim kod publike, “Divljaci” su iznimno dobro prošli i kod kritike, a od Hrvatske preko Srbije pa do BiH, kritika je pohvalila film i često ga uspoređivala sa srpskim blockbusterom “Južni vetar”. Iako “Divljaci” u Hrvatskoj nažalost nisu polučili tako veliki instant-komercijalni uspjeh kao “Južni vetar”, međunarodni interes za film raste, a još nije niti krenuo na svjetske filmske festivale, javljaju nam iz filmske ekipe.