Nove tarife za poslovne korisnike

Nove tarife za poslovne korisnike

23.02.2011 u 09:00

Bionic
Reading

Ima nešto posebno u vođenju vlastitog posla. Sam ste svoj šef, radite posao prema vlastitim pravilima i nitko Vam ne stoji nad glavom. Čak i u današnje vrijeme, kada vlada nepovoljna gospodarska klima, vođenje vlastitog posla predstavlja poseban osjećaj zadovoljstva, osjećaj da ste uspjeli i da Vam ide od ruke.

Tu činjenicu potvrdilo je i istraživanje koje je tijekom prosinca proveo jedan od vodećih domaćih portala. Prema tom istraživanju, 43 posto građana je sretno ili vrlo sretno kada zamisle svoj tipični dan na poslu. Čak 95 posto građana smatra da je za sreću na poslu važno ili vrlo važno raditi posao koji ih veseli i koji vole. Možda se sreća krije u poduzetničkom pothvatu i pokretanju vlastitog posla?

A kao i sve drugo u životu, vlastiti „business“ je medalja s licem i naličjem. Nakon što ste ga pokrenuli, uspostavili dobre poslovne kontakte, odradili nekoliko projekata, došlo je i vrijeme za onaj manje lijepi dio posla – naplata odrađenog posla i plaćanje računa. Ponekad se nađete u situaciji da ste doslovce zatrpani različitim papirima, računima i tablicama. I „hrvate“ se kako bi bilanca na kraju mjeseca bila pozitivna.

Tom činjenicom vodio se i Tele2 kada je bogatu ponudu usluga obogatio i onom za poslovne korisnike. Tarife „Knock-out Business“ i Knock-out Team Business“ namijenjene su malim i srednjim tvrtkama, a odlikuje ih najniža cijena poziva prema svim mrežama – već od 0,29 kuna po minuti razgovora, besplatni pozivi unutar tvrtke i potpuna kontrola troškova. Poslovne tarife iz Tele2 ponude omogućit će Vam da od sada još uspješnije vodite svoj posao.

Od sada će Vam posao predstavljati još veći užitak, znajući da se ne morate zamarati s onim dosadnim pitanjima – Koliko će iznositi račun za mobitele na kraju mjeseca? A Vaši suradnici više Vas neće izbjegavati onih dana u mjesecu kada poštar pozvoni na Vaša vrata i dostavi račun. Možda uz pomoć Tele2 i najnovije ponude za poslovne korisnike Vaš „business“ postane posao koji će činiti sretnim Vas i Vaše zaposlenike.