BEZ PREVIŠE KIŠE

Čeka nas krasan jesenski tjedan: Sunčano i ugodno

10.10.2016 u 11:37

Bionic
Reading

U utorak će posvuda biti pretežno sunčano uz malu naoblaku ili vedro. Ujutro je u dolinama unutrašnjosti mjestimice moguća magla, ponegdje i niska naoblaka. U unutrašnjosti vjetar slab ili tiho, a na Jadranu će puhati slaba, samo mjestimično i umjerena bura te sjeverozapadnjak. Jutarnja temperatura u unutrašnjosti od 3 do 8, a na Jadranu od 14 do 19°C. Najviša dnevna temperatura u unutrašnjosti od 19 do 23, a na Jadranu od 22 do 26°C

U srijedu će posvuda biti pretežno sunčano uz malu naoblaku ili vedro. Ujutro je u unutrašnjosti blizu većih vodenih površina mjestimice moguća magla ili sumaglica. U unutrašnjosti vjetar slab ili tiho, a na Jadranu će puhati uglavnom slaba, samo ponegdje i umjerena bura ili sjeverozapadnjak. Jutarnja temperatura u unutrašnjosti od 3 do 8, a na Jadranu od 14 do 18°C. Najviša dnevna temperatura u unutrašnjosti od 20 do 24, a na Jadranu od 22 do 26°C.

U četvrtak će posvuda biti pretežno sunčano uz malu naoblaku ili vedro. Ujutro je u unutrašnjosti blizu većih vodenih površina mjestimice moguća sumaglica. Vjetar posvuda slab, kasno popodne i navečer na južnom Jadranu povremeno i umjeren sjeverozapadnjak. Jutarnja temperatura u unutrašnjosti od 6 do 12, a na Jadranu od 15 do 20°C. Najviša dnevna temperatura u unutrašnjosti od 20 do 24, a na Jadranu od 22 do 26°C.

U petak će posvuda biti pretežno sunčano uz malu naoblaku ili vedro. Poslijepodne u unutrašnjosti Istre te na širem riječkom području nešto više oblaka, a moguća je i pokoja kap kiše. Zapuhat će slab jugozapadnjak, u Dalmaciji i jugo. Jutarnja temperatura u unutrašnjosti od 6 do 12, a na Jadranu od 16 do 21°C. Najviša dnevna temperatura od 22 do 26°C.

Prema trenutačnim prognostičkim materijalima, vikend će i dalje biti sunčan i topao, ali ipak nešto nestabilniji pa će ponegdje uz više oblaka postojati vjerojatnost za nešto kiše, i to uglavnom na sjevernom Jadranu te u gorskoj unutrašnjosti.