LJEPŠE TEK ZA VIKEND

Čeka nas oblačan i vjetrovit tjedan

30.03.2015 u 10:33

Bionic
Reading

U utorak će u unutrašnjosti i na sjevernom Jadranu biti djelomice sunčano uz promjenjivu naoblaku. Poslijepodne uz više oblaka mjestimice je moguća prolazna kiša ili lokalni pljusak. U Dalmaciji će biti pretežno sunčano. Puhat će umjeren i jak jugozapadnjak, a na Jadranu umjereno jugo. Jutarnja temperatura u unutrašnjosti će biti od 3 do 8, a na Jadranu od 7 do 12°C. Najviša dnevna temperatura od 12 do 17°C.

U srijedu će biti promjenjivo oblačno uz povremena sunčana razdoblja. Povremeno će biti oblačnije uz mogućnost za mjestimičnu kišu ili lokalne pljuskove. Najsunčanije u Dalmaciji gdje će kiše biti najmanje. U unutrašnjosti će puhat umjeren, povremeno jak sjeverozapadnjak, a na Jadranu će zapuhati umjerena bura. Jutarnja temperatura u unutrašnjosti će biti od 5 do 9, a na Jadranu od 10 do 15°C. Najviša dnevna temperatura u unutrašnjosti od 8 do 12, a na Jadranu od 13 do 17°C.

U četvrtak će u unutrašnjosti biti djelomice sunčano uz promjenjivu naoblaku. I dalje nestabilno pa će povremeno biti oblačnije uz mogućnost za kratkotrajnu kišu ili poneki lokalni pljusak. Na Jadranu pretežno sunčano i uglavnom suho. Puhat će umjeren vjetar zapadnih smjerova. Jutarnja temperatura u unutrašnjosti će biti od -1 do 4, a na Jadranu od 6 do 11°C. Najviša dnevna temperatura u unutrašnjosti od 11 do 14, a na Jadranu od 14 do 18°C.

U petak i prvi dio subote bit će nešto stabilnije, sunca će biti više, a mogućnost za mjestimičnu kišu ili pljuskove bit će smanjena. Krajem subote oblaka će ponovo biti više uz veću mogućnost za kišu ili pljuskove. Puhat će južni vjetrovi. Jutarnja temperatura u unutrašnjosti će biti od 3 do 7, a na Jadranu od 10 do 14°C. Najviša dnevna temperatura u unutrašnjosti od 8 do 12, a na Jadranu od 12 do 17°C

Prema trenutačnim prognostičkim materijalima u nedjelju će biti uglavnom oblačno i kišovito, a temperatura će blago pasti. Smirivanje se očekuje tijekom ponedjeljka i to najprije u zapadnim krajevima.