SMRT FAŠIZMU, SLOBODA NARODU

Opet Komunistička partija na čelu s Brozom

06.12.2010 u 15:32

Bionic
Reading

Komunistička partija, na čelu sa Josipom Joškom Brozom, predala je danas u srpskom ministarstvu za državnu upravu i lokalnu samoupravu 12.000 popisa potrebnih za njeno registraciju, uz najavu da će sudjelovati na izborima, prenosi srpski portal Mondo

'Ciljevi su naše partije da vratimo dostojanstvo narodu, da ponovo napravimo sustav vrijednosti, pomognemo mladima da se školuju, starima da se liječe, umirovljenicima da primaju mirovine, znači sve ono što smo izgubili', izjavio je Joška Broz, unuk Josipa Broza Tita.
Pred ministarstvo je Broz došao u pratnji nekoliko desetina članova, koji su nosili Titove slike, crvene zastave i jugoslavensku zastavu, s transparentom – 'Dok smo bili drugovi živjeli smo kao gospoda, sada smo gospoda, a kako živimo?'

Broz je rekao da će ta partija braniti u svom djelovanju lik i djelo Tita i tekovine Narodnooslobodilačke borbe, kao i to da će partija raditi na pomirenju, ističe Mondo.

'Nema više živih ni partizana ni četnika, zašto bi se svađali, daj da pomirimo narod i da zajednički krenemo u borbu za bolji život', rekao je Broz.

Dok je Broz predavao potpise i davao izjavu, nedaleko odatle nekoliko pripadnika Saveza komunističke omladine Jugoslavije protestiralo je tvrdeći da Komunistička partija nema komunistički program i da su to 'lažni komunisti'.

Broz je prokomentirao da će i oni vidjeti da Komunistička partija radi i 'za njihovo dobro', dodajući i da Komunistička partija objedinjuje 'lijeve snage u Srbiji', prenosi srpski portal.