Svijet 'BACK IN THE USSR'

Kostimirani novogodišnji bal u Kremlju

Kremaljska administracija za svoje zaposlenike priprema novogodišnji bal i kostimiranu zabavu pod nazivom 'Back in the USSR', a glavni animator na zabavi bit će kostimirani dvojnik bivšega sovjetskog predsjednika Leonida Brežnjeva

Bal će se održati na Staru godinu u negdašnjem sanatoriju Novje Gori, sjeveroistočno od Moskve, koji je danas dio luksuznog odmarališta pod kremaljskom upravom.

Na dočeku se očekuje 350 kostimiranih uzvanika, zaposlenih u kremaljskoj upravi. Naziv bala inspiriran je istoimenom pjesmom Beatlesa.

Tijekom proslave, koju organiziraju dužnosnici ruskoga predsjedništva, održat će se karaoke i tombola, stoji u izvješću objavljenom na službenim stranicama državne uprave.

Dvojnik bivšeg generalnog sekretara KP SSSR-a tijekom večeri obratit će se uzvanicima govorom po uzoru na one održavane tijekom sovjetskog razdoblja. Nazočne će zabavljati i dvojnica Ale Pugačove, ruske pjevačke dive, osobito popularne u sovjetskom razdoblju. Večer će biti upotpunjena vatrometom. Predsjednička uprava na tu kostimiranu zabavu namjerava potrošiti pola milijuna rubalja (oko 85.000 kuna).
  • Sviđa vam se članak? Preporučite ga prijateljima putem ovih servisa:
  • Pošaljite mailom
Čitajte još