MALOLJETNI SEKS

Trinaestogodišnjak bebastog izgleda postao otac

13.02.2009 u 10:11

Bionic
Reading

Trinaestogodišnji dječarac Alfie iz Engleske, koji više izgleda kao da mu je osam, postao je otac prije četiri dana kada mu je djevojka Chantelle Steadman rodila kćerkicu Maisie Roxanne

Kaže da ne zna koliko koštaju pelene, ali misli da koštaju puno. Maisie je začeta nakon samo jedne noći seksa bez zaštite. Alfie je tada imao svega 12 godina. Da je Chantelle trudna, otkrili su tek kada je bila u trećem mjesecu. Tajnu su tajili još mjesec i pol dok njezinoj majci Penny (38) nije postao sumnjiv nagli rast kćerine kilaže.

Sramežljivi dječak, čiji glas još uvijek nije mutirao, rekao je za tabloid The Sun da misli da će biti dobro imati bebu . 'Ne znam kako ćemo platiti sve troškove. Nemam džeparca, a tata mi nekad da deset funti', kazao je.

Kad mu je majka saznala, mislio je da će se naljutiti te, iako su on i Chantelle željeli imati bebu, nisu znali kako će ljudi reagirati.
Njegov otac smatra da mu sin ne shvaća dimenzije situacije u kojoj se našao, ali čini se da je odlučan postati predan i odgovoran otac.

'Nismo mislili da ćemo trebati pomoć naših roditelja. Ne misliš o tome kad si trudna. Misliš samo o tome kako će te roditelji ubiti', rekla je Chantelle

Roditelji su ih poduprli, ali su im i objasnili da su njihovi postupci bili nevjerojatno neodgovorni. 'Znamo da smo počinili pogrešku, ali sada ne bih ništa mijenjala. Bit ćemo dobri i brižni roditelji', dodala je Chantelle.

Chantelle i Maisie su jučer izašle iz bolnice. Živjet će s Penny, Chantellinim nezaposlenim ocem Steveom (43) i njenih petero braće u iznajmljenoj kući. Obitelj živi od socijalne pomoći i dječjih doplataka. Alfie živi u stanu s majkom Nicole (43).