BERLUSCONIJEV ISPAD

'Bolje biti s lijepim djevojkama nego gej'

02.11.2010 u 15:35

Bionic
Reading

Talijanski premijer Silvio Berlusconi opet je imao verbalni ispad. U današnjem govoru na sajmu u Milanu izjavio je da je 'bolje biti obožavatelj lijepih djevojaka nego gej', javlja dopisnik Večernjeg lista iz Rima

Silvio Berlusconi je na taj način komentirao slučaj marokanske maloljetnice Ruby, koju je ljetos zaustavila policija i koja je ispričala da je bila na jednoj zabavi u premijerovoj vili u mjestu Arcoreu.

Večernji list piše da je Berlusconi kazao da bi 'izvjesnu Ruby trebao zaposliti možda tu na nekom štandu' te naglasio da ne treba čitati novine jer pišu laži o njemu.

Berlusconi je navodno nazvao policiju koja je ispitivala Ruby, nakon čega je puštena.

'To sam učinio iz dobrote. Pokoji put gledam i lijepe djevojke, što je bolje nego biti homoseksualac', kazao je Berlusconi, piše Večernjak i podsjeća da se slučaj dogodio u noći između 27. i 28. svibnja, kad je policija privela Ruby.

Iz palače Chigi, sjedišta vlade, upućen je telefonski poziv policiji u Milanu, kojoj je objašnjeno da je Ruby nećakinja egipatskog predsjednika Mubaraka te da će o njoj, s obzirom na to da je maloljetna, skrbiti Nicole Minetti, lijepa i mlada regionalna povjerenica koju je na regionalnim izborima proljetos kandidirao Berlusconi, a koja se prethodno brinula o njegovoj zubnoj higijeni, javlja Večernji list.