Svijet CITIUS, ALTIUS, FORTIUS

Macho prepucavanje Putina i Sakašvilija

Gruzijski predsjednik Mihail Sakašvili sudjelovao je u srijedu na plivačkom maratonu u Crnom moru, pokazujući svoju 'mačo stranu' po uzoru na žestokog suparnika, ruskog premijera Vladimira Putina

Sakašvili je otplivao dionicu od 3,5 kilometara u sklopu turističke promocije pokrajine Adžare na zapadnoj obali Gruzije.

'Voda je odlična', rekao je Sakašvili dobacujući se vaterpolskom loptom s gradonačelnikom Tbilisija Gigiem Ugulavom i ministrom sporta Ladom Vardzelašvilijem.

'Na obalama Adžare može se kupati i sunčati od svibnja do studenoga, sezona traje šest mjeseci', dodao je Sakašvili koji je maraton otplivao slobodnim stilom.

'Predstava u vodi' gruzijskog predsjednika neodoljivo podsjeća na prošlogodišnje fotografije Putina iz Sibira gdje je ruski 'snagator', Sakašvilijev zagriženi protivnik, u tamošnjoj rijeci plivao leptirovim stilom.

Putin i Sakašvili ne skrivaju svoje osobno neprijateljstvo o kojem govori navodno slikovito Putinovo obećanje da će gruzijskog predsjednika 'objesiti za testise'.
  • Sviđa vam se članak? Preporučite ga prijateljima putem ovih servisa:
  • Pošaljite mailom
Čitajte još