Svijet GUIDE2CROATIA

Hrvatska novi raj za stomatološke usluge

Britanci, frustrirani dugim čekanjem na termine i poskupljenja stomatološkog liječenja u svojoj zemlji, sve češće traže jeftinija rješenja u inozemstvu, a među zemljama koje odabiru jest i Hrvatska, izvješćuje u srijedu britanski portal Guide2Croatia.

S povećanjem broja različitih 'low-cost' zrakoplovnih tvrtaka, putovanje u zemlje srednje i istočne Europe postaje sve popularnije među Britancima, a godišnje više od 50.000 britanskih građana putuje u inozemstvo kako bi obavilo većinu zdravstvenih usluga.

Hrvatska, koja je u Velikoj Britaniji već dobro poznata kao turističko odredište, odnedavno je postala i jedno od sve popularnijih odredišta za stomatološko liječenje.

Kvalitetne stomatološke usluge mogu se dobiti uza znatne uštede u usporedbi s cijenama u Velikoj Britaniji i drugim europskim zemljama, a moguće je spojiti vrlo ugodan odmor s liječenjem zuba koje je moguće dogovoriti za nekoliko sati, navodi portal.

Guide2Croatia nudi kupnju nekretnina u Hrvatskoj, turistički smještaj, daje program kulturnih događanja, preporuke za restorane, te prenosi vijesti o Hrvatskoj.
  • Sviđa vam se članak? Preporučite ga prijateljima putem ovih servisa:
  • Pošaljite mailom
Čitajte još