Svijet MEDIJSKA POSLA

Pirkerova ostavka na mjesto predsjednika Styrie

Austrijska Styria Media Group AG je danas objavila da je Horst Pirker sa 30. rujna ove godine podnio ostavku na mjesto predsjednika uprave tog medijskog koncerna zbog različitih viđenja buduće orijentacije grupe Styria

'Zbog različitih viđenja buduće orijentacije grupe Styria dr. Horst Pirker je s 30. rujnom 2010. godine podnio ostavku na mjesto predsjednika uprave koncerna', navodi se u izjavi nadzornog odbora i uprave Styria Media Group objavljenoj i na internet stranicama Styrie.

U izjavi se navodi da se Styria Media Group AG za vrijeme mandata Horsta Pirkera 'od regionalnoga medijskog poduzeća razvila u značajan međunarodni koncern, koji danas posluje u nekoliko zemalja i zapošljava oko 3.500 djelatnika'.

'Styria je uspješno poduzeće s prvorazrednim djelatnicima na svim razinama, i oni su stvarni nositelji vrlo uspješnog razvoja proteklih godina. Poduzeću želim da uspješno savlada sve izazove koji mu predstoje u budućnosti', izjava je Pirkera koja se prenosi u priopćenju.

Grupa Styria u 2010. godini očekuje najbolji rezultat poslovanja u svojoj povijesti, zaključuje se u izjavi nadzornog odbora i uprave.

U Hrvatskoj koncern Styria Media Group AG u svom vlasništvu ima dnevne novine Večernji list, 24 sata i Poslovni dnevnik.
  • Sviđa vam se članak? Preporučite ga prijateljima putem ovih servisa:
  • Pošaljite mailom
Čitajte još