MAFIJAŠKI OBRAČUN U SKOPLJU

Trostruko ubojstvo u restoranu zbog dugova

03.09.2010 u 14:39

Bionic
Reading

Makedonska policija uhitila je u petak jednu osobu osumnjičenu za ubojstvo trojice muškaraca koje se dogodilo u četvrtak navečer u ribljem restoranu u Skoplju, a motiv za ubojstvo su neriješeni dužničko-vjerovnički odnosi

Ministrica unutarnjih poslova Gordana Jankulovska je na tiskovnoj konferenciji izjavila da je motiv obračuna u restoranu Big fiš u skopskom naselju Aerodrom neriješen dužničko-vjerovnički odnos između ubojice i jednog od ubijenih.

Po neslužbenim informacijama na koje se pozivaju mediji, meta napada bio je navodno jedan od pripadnika frankfurtske mafije. Za trostruko ubojstvo osumnjičen je Toni Denkovski iz Skoplja, vlasnik kamenoloma.

Nakon pucnjave jedan muškarac je umro na mjestu događaja, a druga dvojica su preminula na putu do bolnice. Za istim stolom sa žrtvama bila je jedna žena koju policija ispituje.

Mediji navode da jedan od ubijenih ima policijski dosje i da su mu poslovni ljudi iz Skoplja i Velesa dugovali veće svote novca. Drugi ubijeni zaposlenik je ministarstva unutarnjih poslova. Po pisanju medija, on je rođak šefa osiguranja makedonskog premijera.