PRONAŠAO IH OTAC

Četvero braće i sestara umrlo u hladnjaku

01.09.2010 u 14:16

Bionic
Reading

Bizarna tragedija pogodila je tursku pastirsku obitelj - igra skrivača za četvero mališana bila je kobna. Djeca su se djeca sakrila u hladnjak koji se potom zatvorio. Četvero djece, braća i sestre Saima (4), Aynur (7), Ozan (10) i Ebru (11) ostali su zatočeni unutra i - smrznuli se, javlja Večernji list

Mrtva tijela nesretne djece pronašao je njihov otac, u napuštenoj kući u susjedstvu gdje su se djeca često igrala.

'Otvorio sam vrata hladnjaka, a iz njega su ispala tijela moje djece. Prizor je bio strašan, nikad to neću moći zaboraviti. Potpuno sam slomljen', izjavio je otac Hasan Mehmet, inače pastir.

Mediji javljaju da je Hasan Mehmet rekao, nakon povratka s posla vidio je djecu kako se igraju pa otišao nešto pojesti. Tek je nakon dva sata shvatio da djece nema i odlučio ih je potražiti.

'Djeca su se otišla igrati nakon doručka te su ušla u hladnjak koji se zatvorio i zaključao, a ona su ostala zatočena unutra', izjavio je Huseyin Baysal, gradonačelnik turskoga grada Konya u kojemu se dogodila tragedija.

Nejasno je kako su djeca stala u hladnjak, a vjeruje se da su se ugušila. Istraga o okolnostima u kojima se ova nesvakidašnja tragedija dogodila je u tijeku.