Svijet MISTERIJ

NLO digao na noge cijelu Njemačku

  • Autor: A. Srzić
  • 30.1.2009 14:02:40
  • 30.1.2009 13:42:00

Njemačka ratna avijacija u četvrtak je bila u stanju najveće pripravnosti zbog NLO drame koja se odvijala u njihovom zračnom prostoru

Misteriozni objekt kretao se nebom cijele Njemačke. Opazili su ga kontrolori leta, dignuvši na noge vojsku i uzbunivši stanovništvo.

Istražitelji su već isključili mogućnost da se radi o konvencionalnom zrakoplovu, meteorološkom balonu ili kakvom čudnom atmosferskom fenomenu, piše Austrian Times.

'Odbacili smo sve konvencionalne mogućnosti, riječ je o misteriju', rekao je Axel Raab, glasnogovornik Ureda za sigurnost zračnog prometa Njemačke.


Njemačko ratno zrakoplovstvo bilo je u najvišem stupnju pripravnosti, a s terena su stizale brojne dojave o nepoznatom objektu koji je letio nebom južne Njemačke. Zbog toga je i na aerodromima proglašen najviši stupanj uzbune.

Naposljetku je nestao iznad Grafenwoehra, područja na kojem se nalazi poligon američke vojske.

'Kad je nestao s radara, vjerovali smo da se srušio, ali nigdje nisu pronađeni ostaci nikakvog srušenog objekta', rekao je Raab.

Dodao je da se radi o misteriju koji je zbunio radare jer se objekt pojavljivao i nestajao s radara, da bi potom u potpunosti nestao.


  • Sviđa vam se članak? Preporučite ga prijateljima putem ovih servisa:
  • Pošaljite mailom
Čitajte još