SKANDAL U ČEŠKOJ

Snimka seksa učiteljice i učenika na internetu

23.01.2009 u 13:58

Bionic
Reading

Učiteljica engleskog jezika Miroslava Prillerova (35) iz srednje škole u češkom Znojmu poseksala se sa 18-godišnjim učenikom Karelom Kucerom, a akciju je mobitelom snimio Karelov prijatelj

ZNOJMO - Poduzetni prijatelj tijekom snimanja davao je instrukcije paru u ljubavnom klinču, a potom je petominutnu snimku publicirao na internet.

Bijesni roditelji učenika koji pohađaju školu u Znojmu zahtijevaju ostavku raskalašene učiteljice, ali im otpor čvrsto pruža ravnatelj Miroslav Krivanek.

'Ne mogu je otpustiti jer nije prekršila nijedan propis', kaže Krivanek.

'Učenik s kojim je imala spolni odnos nije maloljetan, a to je činila u svoje slobodno vrijeme i izvan školskih prostorija. Ne mogu otpustiti nekoga zbog toga što čini ono što želi', dodao je ravnatelj koji Miroslavu može kazniti jedino tako da joj ne obnovi ugovor na kraju godine.

I Walter Bartoš, predsjednik odbora za školstvo, potvrdio je da ravnatelj trenutno ne može ništa poduzeti. 'Žena nije prekršila zakon, pa je ne može kazniti', rekao je Bartoš.

Otkad je snimka puštena na internet, Prillerova se nalazi na bolovanju.

'To se dogodilo tijekom dočeka Nove godine, a Karel i ja dosta smo popili. Izgubila sam kontrolu', izjavila je Miroslava, za koju se i ranije pričalo da s učenicima održava neuobičajeno bliske odnose.