MONSZRUOZNI NASTAVNIK ZEMLJOPISA

Učenike tjerao na oralni seks pa ih snimao

13.05.2010 u 18:03

Bionic
Reading

Ivan M. Š. (58), nastavnik zemljopisa u dvjema osnovnim školama u Novom Sadu uhićen je zbog sumnje da je učenike sedmog i osmog razreda tjerao na oralni seks, snimao ih i ucjenjivao

M. Š. je navodno u kabinetu tjerao sedmoricu učenika na oralni seks, a potom ih snimkama ucjenjivao, piše Press. Za ovaj zločin saznalo se tek kada se jedan od dječaka nedavno požalio drugom nastavniku. Ovaj je odmah obavijestio ostale kolege, koji su sve ispričali policiji.


Odvjetnik Nebojša Perović kaže za Press da bi nastavnik, ako se dokaže da je kriv, mogao da dobiti dvije kazne zatvora. Za bludničenje uz zloporabu položaja od tri do 12 godina, a za posjedovanje i iskorištavanje maloljetnika za pornografiju od jedne do osam godina zatvora. Zločin je navodno priznao, a trenutačno se nalazi u pritvoru.

Neslužbeno, bludničenje je trajalo najmanje dvije godine. Zlostavljao je dječake starijih razreda, 11 i 14 godina. Dirao ih je, ljubio, tjerao da ga zadovoljavaju, ali i da međusobno opće! Sve je to snimao, a potom ih ucjenjivao prijeteći da će objaviti snimke ako bilo kome išta kažu', rekao je sugovornik Pressa.

Sumnja se da je nastavnik snimke razmjenjivao s drugim pedofilima. Kolege ovog monstruma kažu da se nije nikada ženio ni imao djecu te da je izuzetno povučen i sklon alkoholu.