VJEŽBAJTE MIŠIĆE MEĐICE

Mlada trenerica začinila Sarkozyjev seksualni život

21.01.2009 u 15:49

Bionic
Reading

Julie Imperiali (26), osobna trenerica Nicolasa Sarkozyja, pomogla je francuskom predsjedniku da obuzda ovisnost o čokoladi, smršavi i poboljša seksualni život, piše britanski Telegraph

PARIZ - U posljednjih deset mjeseci ta je bivša plesačica i gimnastičarka pomogla Sarkozyju da izgubi gotovo četiri kilograma i smanji veličinu hlača za dva konfekcijska broja.

Julie je u život francuskog predsjednika ušla preko njegove žene Carle Bruni-Sarkozy, koja već četiri godine prakticira njezine metode treninga. Tzv. tektonskom metodom fokusira se na mišiće na dnu zdjelice, što je poboljšalo tijelo, um i libido Nicolasa Sarkozyja, tvrdi njegova trenerica.

'Seksualni odnosi su bolji ako je muška međica u dobroj formi. Problemi s preuranjenom ejakulacijom često su vezani za taj dio tijela', izjavila je Imperiali. 'Međica ili perineum (područje između spolnog organa i čmara) dugo je vremena bila tabu tema, nešto vezano za trudnice. Ali ako taj donji dio našeg tijela ne održavamo u formi, to je kao da imamo kuću bez poda. Buđenje svijesti o međici otvara pogled na unutrašnjost vašeg tijela', tvrdi Julie.

Kako bismo stupili u kontakt s mišićima tog dijela tijela, moramo zamisliti da uriniramo i pritom trpimo. 'Ova metoda djeluje i na žene i na muškarce', napominje Julie, koja svoje usluge naplaćuje od 800 do 1.200 kuna po satu.

Sarkozy od travnja prošle godine trči s Julie po vrtovima iza visokih zidova Elizejske palače, a ona ga je uspjela navesti i na to da se odrekne čokolade u večernjim satima.

'Mjerenjem rada srca izmijenili smo njegov način trčanja. Sada trči brže i stabilnije. Nalazimo se dva do četiri puta tjedno, istrčimo 15 do 45 minuta i onda jačamo i istežemo mišiće', kaže Julie. Ona s francuskim predsjednikom 'priča o svemu, a ponekad i o intimnim stvarima'.

Među njezinim klijentima su i drugi članovi francuske vlade, bivši supermodel Karen Mulder, poslovni ljudi, odvjetnici te katarske i saudijske princeze.