ATRAKTIVNA NARKO BOSSICA

Bivša manekenka vodi jedan od najvećih narkokartela na svijetu

24.02.2010 u 12:11

Bionic
Reading

Zanosna manekenka Angie Sanselmente Valencia, koja je radila kao model za donje rublje, optužena je za vođenje jednog od najvećih narkokartela na svijetu, a za raspačavanje droge koristila je isključivo zgodne djevojke

Za atraktivnom 30-godišnjom brinetom Angie Sanselmente Valencia raspisana je međunarodna tjeralica, a vjeruje se da se skriva u Meksiku ili Argentini. Domišljata Angie, koja je donedavno i sama radila kao model za donje rublje, u svom kartelu zapošljava isključivo atraktivne djevojke koje joj služe za krijumčarenje droge iz Argentine i Kolumbije u meksičko luksuzno ljetovalište Cancun, odakle se droga dalje prebacuje u europske zemlje.

Spretna Kolumbijka članice svog narkokartela opisivala je kao 'nimalo sumnjive prekrasne anđelice'. Vjeruje se da je Angie bila u vezi s meksičkim kraljem narkotika poznatim pod nadimkom Čudovište, ali su se uskoro razišli. Ljepotica je očito za vrijeme dok je bila s njim u vezi stekla puno iskustva, pa je odlučila pokrenuti vlastiti kokainski biznis. Svojim je 'anđelicama' plaćala preko 25.000 kuna za prenošenje kokainskih pošiljki, a one su na dnevnoj bazi letjele s jednog kraja svijeta na drugi prenoseći bijeli prah najveće kvalitete. Rečeno im je da moraju izgledati lijepo, ali ne i pretjerano upadljivo, a pretpostavlja se da je svoje druge 'mule' pronalazila na raznoraznim izborima ljepote.

Argentinski detektivi pokušali su joj ući u trag čak i preko njezinog ljubimca, pomeranskog špica s kojim je redovito putovala, ali su uskoro došli do saznanja da je psić registriran na adresu na kojoj se nalazi jedno napušteno skladište. Istražitelji vjeruju da se u Argentinu preselila krajem prošle godine iz rodne Kolumbije želeći tamo izgraditi poslovno carstvo.

Da se radi o pravom narkokartelu, otkrilo se tek 13. prosinca prošle godine kad je 21-godišnjakinja poznata pod imenom Ariel L uhapšena u međunarodnoj zračnoj luci Ezeiza u Buenosom Airesu sa čak 55 kilograma kokaina.

Djevojka se uopće nije trudila sakriti kokain u torbu jer joj je bilo rečeno da je sve riješeno te da će kontrolu na aerodromu proći bez ikakvih problema. Samo dvanaest sati kasnije uhapšeno je još troje ljudi povezanih s tim slučajem, a preplašena djevojka otkucala je i šeficu. No, usprkos uhićenjima i novim informacijama koje gotovo svakodnevno pristižu, mozak cijele operacije, zgodna Angie Sanselmente Valencia još je uvijek u bijegu.