Svijet SEKSUALIZIRANI POLOŽAJ

Rio: Sedmogodišnja kraljica karnevala u suzama

Sedmogodišnja kraljica karnevala u Rio de Janeiru u suzama je u nedjelju povela bubnjare kroz stadion Sambadrome, prve večeri poznatog karnevala, a njezino je psihičko stanje još jednom potaknulo rasprave o tome treba li tako malo dijete imati ulogu punu seksualnih aluzija

Julia Lira pojavila se trepćući pred jakim svjetlima i vatrometom, a zatim je briznula u plač dok su se fotografi i snimatelji gurali oko nje. Bila je odjevena u kratku ljubičastu haljinicu a na kosi je imala srebrnu tijaru.

'Plakala je jer je bilo puno ljudi oko nje', kazao je njezin otac Marco Lira. Julia Lira plesala je pred skupinom od 300 bubnjara škole Uniao da Ilha. Organizacije za zaštitu prava djece protestirala su protiv tog 'pretjerano seksualiziranog' položaja, ali brazilski sud je Juliji dozvolio da vodi povorku.

Ta ugledna uloga tradicionalno je dodjeljivana mladim ženama odjevenim u mini-bikinije prekrivene vrpcama i perlama. Te oskudno odjevene ljepotice plaćaju i do 160.000 dolara za ulogu koja im osigurava nacionalnu slavu i otvara im brojne poslovne mogućnosti.
  • Sviđa vam se članak? Preporučite ga prijateljima putem ovih servisa:
  • Pošaljite mailom
Čitajte još