Svijet DAČIĆ UPOZORAVA

Narkomafija Tadiću prijeti smrću

Najvišim srbijanskim političkim dužnosnicima i svima koji se bave razotkrivanjem i lociranjem kriminalaca narkomafija gotovo svakodnevno šalje ozbiljne prijetnje, izjavio je u intervjuu za beogradski dnevnik "Press" od srijede ministar unutarnjih poslova Ivica Dačić.

U razgovoru za taj list Dačić je rekao da narkomafija gotovo svakodnevno šalje prijeteće poruke njemu, srbijanskom predsjedniku Borisu Tadiću, ministrici pravosuđa Snežani Malović, posebnom državnom odvjetniku za organizirani kriminal Miljku Radisavljeviću, policijskim operativcima na terenu te najvišim dužnosnicima MUP-a.

Ministar je istaknuo da je država "potpuno posvećena obračunu s organiziranim kriminalom" i da je u ovom trenutku borba protiv narkomafije "apsolutni prioritet svih ljudi u vrhu vlasti".

"Čitava država je potpuno posvećena obračunu s narkomafijom. Za mandata ove vlade zaplijenjeno je najviše droge i uhićeno uvjerljivo najviše narkodilera", rekao je Dačić, pri čemu je upozorio kako ni mafija ne miruje te da se njezini pripadnici neće lako odreći "zauzetih pozicija i milijunskih prihoda".

Po pisanju "Pressa", sigurnosne mjere, kad je riječ o srbijanskim dužnosnicima, zbog tih su prijetnja znatno pojačane.
  • Sviđa vam se članak? Preporučite ga prijateljima putem ovih servisa:
  • Pošaljite mailom
Čitajte još