Svijet ŽELI NAZAD U BIH

Pijana veleposlanica tužit će Sloveniju

  • Autor: tportal.hr
  • 28.11.2008 19:57:09
  • 24.11.2008 12:04:48

Veleposlanica Slovenije u Bosni i Hercegovini Nataša Vodušek koja je pod utjecajem alkohola skrivila nesreću u BiH, odlučila je tužiti Sloveniju ukoliko je ne vrate natrag u Sarajevo

Pijana veleposlanica 13. je listopada skrivila prometnu nesreću u kojoj je teško ozlijeđen taksista Nijaza Zorlaka. Vodušek je napuhala 1,8 promila, a sudar se dogodio neposredno uoči posjeta slovenskog predsjednika Danila Tuerka BIH.

Samo nekoliko sati nakon nesreće, veleposlanica je unatoč ozljedi, pratila predsjednika tijekom službenih razgovora. No odmah nakon što je Tuerk napustio BIH, zemlju je napustila i Vodušek.

'Nataša je u slovenskom ministarstvu bila nekoliko puta po par minuta, a sve ostalo je bilo čekanje na podatke iz Sarajeva u vezi s nesrećom', rekao je odvjetnika Nataše Vodušek.
Dodaje kako je zabrana da se vrati u Sarajevo svojoj obitelji kršenje ljudskih prava.

Veleposlanica je već bila tema medijskih napisa kada ju je u ljubljanskom stanu navodno pretukao suprug.

Slovenski POP TV navodi kako bi u Sarajevo trebao otići drugi veleposlanik koji će popraviti štetu koju je pijana veleposlanica nanijela ugledu Slovenije, piše Dnevni Avaz.  • Sviđa vam se članak? Preporučite ga prijateljima putem ovih servisa:
  • Pošaljite mailom
Čitajte još