VI STE MILIJUNAŠ, MULTIMILIJUNAŠ

Bivša starleta hipnozom uvjerava ljude da su bogati

08.01.2009 u 18:28

Bionic
Reading

Bivša voditeljica golih vijesti vodi ured u kojem hipnotizira ljude i pomaže im prebroditi krizu ili ih uvjerava da su i dalje bogati, bez obzira na financijsku krizu

Kada hipnotičarka Selena Valentine pucne prstima, ekonomija će i dalje biti u komi, ali to nije spriječilo na desetke Njujorčana da zatraže njene usluge kako bi se i dalje osjećali bogato.

'Rekao sam ljudima što ću raditi večeras i rekli su mi da sam lud', rekao je jedan od bogataša koji dolazi na Selenine seanse utorkom navečer.

'Ja samo želim uvjeriti svoje klijente da su još uvijek milijunaši', rekao je on. Pa zbog toga prvo u to mora uvjeriti sebe.
Nakon što na iPodu pusti Sinatrin everegreen 'I've Got You Under My Skin', Selena Valentine klijentima kaže da se opuste i misle na bogatstvo. 'Idete na putovanje da biste spoznali svoje unutarnje ja, svoj unutarnji bitak', mantra sisata Valentine kružeći sobom u skupim lakiranim štiklama: 'Dopustite svom unutarnje ja da se opusti. Dopustite cijelom tijelu da se opusti.'

Valentine, autorica hita Izlaziti s egzotičnom plesačicom i bivša voditeljica Golih vijesti s weba, kaže da je inspiraciju za bavljenje hipnozom dobila nakon što je prošla terapiju koja joj je pomogla da prebrodi neke svoje krize.
'Već prva hipnoza odmah mi je promijenila pogled na život', rekla je ona i dodala da joj je život nakon toga konačno krenuo nabolje.

Dnevno na seanse prima u prosjeku tri klijenta kojima naplaćuje oko 100 dolara po glavi za sat vremena. 'Moji klijenti su uglavnom poslovni ljudi', kaže Valentine: 'Uglavnom žele ostvariti svoje financijske ciljeve, a jednom kad vide kako je hipnoza divna, žele pomoć i oko drugih stvari, primjerice u odvikavanju od pušenja.'