Svijet ČOBANSKI ALTER EGO

Ratko Mladić se maskirao u pastira i čuvao ovce

  • Autor: tportal.hr
  • 7.1.2009 17:01:54
  • 7.1.2009 16:01:44

Organizacija 'Front za nacionalno ujedinjenje Albanaca' objavila je da se haški bjegunac Ratko Mladić nalazi u Bjelorusiji gdje se liječi od tuberkuloze

'Front za nacionalno ujedinjenje Albanaca' organizacija je čiji je cilj ujedinjenje teritorija na kojima većinom žive Albanci. U njihovom je priopćenju, objavljenjom 4. siječnja, napisano da se Mladić u jesen 2008. skrivao u planinama oko Kumanova, piše Blic.

Haški je bjegunac navodno bio maskiran u pastira koji je čuvao stado od 300 ovaca. Tada se, stoji u priopćenju, uspio spasiti od petorice vrhunskih časnika Albanske nacionalne sigurnosti (ANB), za koju se navodi da je obavještajna služba 'Fronta za nacionalno ujedinjenje Albanaca'.

'Najpripremljeniji i najodaniji časnici ANB-a u Belorusiji uspjeli otkriti Mladićevo boravište', navodi se dalje u priopćenju.
Navodi se i da Mladić, 'prije nego što položi račune pred Haškim sudom, treba pred Vrhovnim sudom Fronta položiti račune za zločine nad albanskim narodom na Kosovu i za ubojstvo počasnog predsjednika Fronta'.
  • Sviđa vam se članak? Preporučite ga prijateljima putem ovih servisa:
  • Pošaljite mailom
Čitajte još