Svijet IGRA MAČKE I MIŠA

Bjegunac preko Facebooka zeza policajce

Britanski kriminalac, zatvorski bjegunac, draži policiju svojim porukama putem društvene mreže Facebook na kojoj je, kako se u četvrtak pohvalio, stekao 30.000 'prijatelja'.

Craig 'Lazie' Lynch (28), pobjegao je iz zatvora u okrugu Suffolk, u rujnu, gdje je služio sedmogodišnju zatvorsku kaznu za tešku krađu, a kako je vrlo aktivan na internetu u medijima je stekao nadimak 'Bjegunac s Facebooka'.

Uoči Božića na Facebooku je postavio svoje fotografije uz pečenu puricu i božićne dekoracije te u provokativnoj pozi i ponudio policiji tragove do svoga skrovišta.

Na sam Božić je pak policiji poručio 'Sretan Božić. Ja sam to učinio (pobjegao sam), a 27. prosinca ih stresao porukom 'Probudite se, momci, vikend je, gdje ćete zaružiti?'.

Svi članovi Facebooka ipak ne podržavaju njegove provokacije, te su se oformili skupinu s više stotina članova koje ga žele razotkriti, pa se Lynch osjetio ponukanim da brani svoj ugled riječima: 'Ja sam obziran, nisam ni dirnuo ni opljačkao staru damu'.
Svi koji imaju nekih saznanja o Lynchu neka ih prijave, poručila je policija i putem glasnogovornika obznanila 'Facebook nije baš pouzdan pokazatelj (Lynchova) skrovišta'.

  • Sviđa vam se članak? Preporučite ga prijateljima putem ovih servisa:
  • Pošaljite mailom
Čitajte još