TRESLA SE BRDA...

Na fotki s golim komadima ipak nije Kennedy

29.12.2009 u 16:56

Bionic
Reading

Fotografija bivšeg američkog predsjednika Johna F. Kennedyja, tada senatora, u društvu četiriju golih ljepotica na brodu koja je u ponedjeljak odjeknula u gotovo svim medijima, na kraju se ipak pokazala lažnom

Kako piše portal The Smoking Gun, fotografija je nastala 1967, dakle četiri godine nakon Kennedyjeva ubojstva, a objavljena je u američkom Playboyu.

Riječ je o fotoreportaži koju je časopis snimao na otočju Grenadini, a spomenuta je fotografija snimljena na otoku Petit Rameau. Muškarac za kojeg se tvrdilo da je JFK navodno je stanoviti Andy. Što se tiče ljepotica, neka Elaine skače u more, a Roxanna se penje uz ljestve...

Fotografije je snimio Larry Dale Gordon, dugogodišnji Playboyev fotograf, koji je potvrdio da su osobe na fotografiji koja je digla toliku medijsku prašinu plaćeni modeli.

Internetski portal TMZ u ponedjeljak je objavio fotografiju tvrdeći da je snimljena 1956. Zanimljivo je da su i forenzički stručnjak za fotografiju i dvojica Kennedyjevih biografa potvrdili da je snimka autentična, piše Večernji.hr.