Svijet OTETA MEDICINSKA SESTRA

Preživjela deset dana u prtljažniku automobila

  • Autor: tportal.hr
  • 29.12.2008 9:41:54
  • 29.12.2008 9:41:45

Medicinska sestra porijeklom iz Južnoafričke Republike pronađena je vezana u prtljažniku svog automobila, u kojemu je bila zatočena desetak dana, priopćila je policija škotskog gradića Airdrie

AIRDRIE - Glasnogovornik policije priopćio je da je priveden 35-godišnji muškarac osumnjičen da je povezan s otmicom Magdaline Makole (38), prenosi BBC.

Magdalinu Makolu pronašla su dva policajca koji su čuli krike iz automobila parkiranog u ulici u Airdrieu, gradiću nadomak Glasgowa. Razbili su staklo i otvorili prtljažnik.

Oteta medicinska sestra, zaposlena u bolnici u Edinburghu, imala je lakše ozljede i bila odjevena u spavaćicu. Žena je bila dehidrirana, u šoku i nije mogla govoriti.

Kolege su je posljednji put vidjele 18. prosinca, a pronađena je u prtljažniku svog automobila, crvene Vauxhall Astre. Policija je za otmicu i zatvaranje Makole u prtljažnik osumnjičila muškarca, o kojemu se zna samo da ima dugu kosu.

Susjeda Veronica Gijima (26) rekla je da je Magdalina prije otmice zvala njezinu sestru Rhodu i rekla joj da joj je neki muškarac lupao na vrata i da mu ona nije htjela otvoriti. Magdalina se oporavlja u bolnici i dobro napreduje, a prijatelji su posvjedočili da je prije otmice bila vesela i nije imala problema s muškarcima.

  • Sviđa vam se članak? Preporučite ga prijateljima putem ovih servisa:
  • Pošaljite mailom
Čitajte još