ODJECI NEREDA U ŠIROKOM BRIJEGU

Prijava protiv trojice navijača Sarajeva

28.10.2009 u 23:25

Bionic
Reading

Federalna policija podnijela je u srijedu Tužiteljstvu županije Zapadnohercegovačke prijave protiv još trojice navijača Sarajeva zbog napada na policiju u izgredima u kojima je jedan navijač poginuo a više ozlijeđeno, objavila je Federalna televizija (FTV)

Županijskom tužiteljstvu u Širokom Brijegu podnesene su prijave protiv Z. H (1990.), F. Dž. (1989.) i Z. G. (1986.), svi iz Sarajeva zbog napada metalnim predmetima na snage reda, sprječavanja rada policije i sudjelovanja u tuči.

Kako je priopćeno iz federalne policije od osumnjičenih su uzeti iskazi. Policija je županijskom, Zapadnohercegovačkom tužiteljstvu koje vodi istragu do sada kazneno prijavila 14 osoba koje su sudjelovale u izgredima.

Županijski sud u Širokom Brijegu u srijedu je ponovno odbio zahtjev Tužiteljstva da se odredi pritvor policajcu Dragi Vujeviću kojega se dovodilo u svezu s ubojstvom navijača Vedrana Puljića.

Za Puljićevo ubojstvo sumnjiči se i Oliver Knezović koji se predao vlastima u Hrvatskoj gdje se sklonio od kaznenog progona u Bosni i Hercegovini.