ĆIRO UZVRAĆA ŠIROKOBRIJEŽANIMA

'Zar vam je problem što sam i vaš izbornik'

09.10.2009 u 16:09

Bionic
Reading

Na prosvjedima u Širokom Brijegu okupljeni su verbalno napali i izbornika reprezentacije BIH Miroslava Blaževića uzvikujući 'Ćiro, pederu'

Ćiri je jako žao što se to dogodilo. 'Proteklih dana ništa nisam rekao što bi njih povrijedilo. Moja savjest je čista', rekao je izbornik reprezentacije BiH. Dodao je kako je imao dobru atmosferu u ekipi prije ovoga nemiloga događaja. 'Njima sada očito nije drago što sam na funkciji koju obnašam, što sam njihov izbornik', zaključio je Ćiro.

Inače, Ćiro Blažević je odmah nakon ubojstva navijača Vedrana Puljića u Širokom Brijegu izjavio svoje ogorčenje i zgroženost neredima u tom hercegovačkom mjestu te je cijeli tjedan davao izjave za sarajevske medije koje Širokobriježani optužuju za linč. Dodao je kako su ovakvi izgredi nešto što je najmanje očekivao u sadašnjem trenutku pred ključnu utakmicu za  reprezentaciju BiH u kvalifikacijama za Svjetsko prvenstvo u Južnoafričkoj Republici koju igraju u subotu protiv Estonije.

'Uistinu sam vrlo nesretan i žalostan', istaknuo je Blažević upozoravajući kako se svi moraju angažirati ne bi li se iskorijenilo 'takvo primitivno ponašanje'. Ćiro je na pogreb Vedrana Puljića poveo i reprezentativce Bosne i Hercegovine rekavši da je to najmanje što može učiniti.