'MEDIJSKE NADE'

Snimi jednominutni video i otputuj u EU parlament

05.05.2015 u 09:11

Bionic
Reading

U četvrtom krugu novinarskog natječaja za studente 'Medijske nade', u organizaciji Ureda za informiranje Europskog parlamenta u Hrvatskoj, potrebno je snimiti jednominutni video o proslavi Dana Europe 9. svibnja u vašem gradu ili o bilo kojem drugom događaju u Tjednu Europe od 4. do 9. svibnja

Ured za informiranje EP-a i predstavništvo Europske komisije u suradnji s Ministarstvom vanjskih i europskih poslova organiziraju bogat program u Zagrebu, a Europe Direct informativni centri te druge organizacije u drugim gradovima u Hrvatskoj.

Više informacija o natječaju i programu proslave pronađite na www.europarl.hr.

Prijaviti se može svaki/a student/studentica bilo kojeg hrvatskog fakulteta ili visokog učilišta između 18 i 26 godina, koji svoj studentski status mogu dokazati indeksom, a interes za novinarstvom sjajnim jednominutnim reporterskim videouratkom na zadanu temu.

Prijave traju do 17. svibnja, a imena pobjednika/pobjednice objavit će se 20. svibnja. Nagrada je trodnevno putovanje u Europski parlament u Strasbourg, u kojem će pobjednik/pobjednica pratiti plenarnu sjednicu Europskog parlamenta i intervjuirati jednog hrvatskog zastupnika. Priča će biti objavljena na stranici www.europarl.hr te je student/studentica mogu ponuditi studentskim i mainstream medijima. 

Više detalja o natječaju možete vidjeti ovdje