HULIGANIZAM U BEOGRADU

Zbog lopova ubijena dva klokana

01.10.2009 u 12:44

Bionic
Reading

Nepoznati lopovi pokušali su u srijedu ukrasti dva klokana iz zoološkog vrta u Beogradu. Tijekom pljačke u samom vrtu ubijena je ženka klokana, dok je mužjak nastradao kad je na njega naletjelo vozilo

Izvor lista Press iz policije tvrdi da su otmicu počinila dva lopova – jedan je klokana prebacio preko zida, a drugi ga je prihvatio. Svjedoka nema, a nitko od zaposlenih nije primijetio ništa sumnjivo.

Djelatnici zoo vrta primijetili su ženku klokana kako nepomično leži oko 13:30. Nitko u zoološkom vrtu nije znao ni što se događa s nestalim mužjakom dok građani nisu počeli zvati medije i upravu zoo vrta da prijave da su vidjeli klokana kako luta centrom grada.

Policija je priopćila da je mužjaka pregazio nepoznati vozač.

Upitan zbog čega bi netko krao klokane iz zoološkog vrta, direktor te institucije Vuk Bojović zaključio je da je ovaj čin 'klasičan primjer huliganizma, nastavak napada na beogradskim ulicama'.

Podsjetimo, u posljednja dva tjedna u Beogradu su se intenzivirali napadi na prolaznike, osobito strane državljane, no nitko nije očekivao da bi se ova histerija mogla proširiti i na klokane.