NOVA UPRAVA

Gasi se poznata srpska televizija B92?

22.10.2014 u 10:09

Bionic
Reading

Poznata srpska informativna televizija B92 odlazi u povijest od Nove godine, a njeno mjesto će zauzeti OTV

Koncept televizije, nakon što je promijenjena upravljačka struktura te su strani dioničari preuzeli tvrtku, također će biti promijenjen, od informativnog više prema zabavnome, piše Blic.rs.

Jedan od posljednjih koraka u tom smjeru je i praktično skidanje emisije 'Dojam tjedna' s programa. U samoj TV kući nisu željeli ni potvrditi ni demantirati informacije do kojih je došao Blic.

Ni glavni i odgovorni urednik Informativnog programa i jedan od osnivača B92 Veran Matić nije bio pričljiviji: 'Promjena imena B92 dosad nije ozbiljno razmatrana. Ako bude takvih odluka, svakako će javnost biti obaviještena na vrijeme', kratko je napisao Matić.

B92, inače, već nekoliko mjeseci emitira program iz reportažnih kola parkiranih ispred zgrade na Bulevaru Zorana Đinđića, na kojem se nalazi redakcija, jer je u toku selidba ove kuće na novu lokaciju, u kompleks na autocesti u kojem se nalazi i TV Prva.

Istovremeno, kablovski kanal B92 info, kako saznajemo, nastavit će se emitirati pod tim imenom, a ime neće mijenjati ni Radio B92.