SVI IMAJU SLABOSTI

Britanski desničar u kolopletu preljuba i reklama

12.06.2014 u 14:53

Nigel Farage u kolopletu preljuba i marketinga
Bionic
Reading

Nigel Farage, vođa krajnje desne Stranke neovisnosti Ujedinjenog Kraljevstva (UKIP), nova zvijezda britanske političke scene, nenadano je postao zvijezda reklamne kampanje najvećeg europskog portala za preljubnike

Portal Victoria Milan, iz kojeg tvrde da imaju četiri milijuna korisnika diljem svijeta, za reklamnu kampanju je upotrijebio Farageovu fotografiju na kojoj se široko smije i drži pivo ispod natpisa 'Njemica supruga? Britanka ljubavnica? Sada ih mogu imati obje'.

Oglas se referira na Farageovu sklonost preljubu. Njegova druga supruga Kirsten Mehr rođena je u Njemačkoj, a navodno ju je prevario sa svojom suradnicom Annabelle Fuller. Farage je na optužbe odgovorio da su 'ispod svakog prezira'.

Ubrzo je fotografiran kako se za ruke drži s izvjesnom turističkom dužnosnicom Andom Soteri na Malti. Farage je te fotografije nazvao zlonamjernima.

Kampanja je lansirana ispred sjedišta UKIP-a u Londonu i bit će vidljiva na ulicama britanskog glavnog grada idućih nekoliko tjedana. Sigurd Vedal, osnivač i predsjednik upravnog odbora Victoria Milana, kaže: 'Svi imaju slabosti, pa ih tako ima i Farage. Njegove kolege su javno priznale da su žene njegova najveća slabost, a medijski izvještaju potvrđuju njihove iskaze.'

'Priča Nigela Fargea je upozorenje svima tko želi zadržati privatnost podalje od naslovnih stranica. Mi u Victoria Milanu jamčimo da svaka afera ostaje tajna - bilo da ste poznati političar ili supruga uznemirena zbog supruga koji ju je ostavio kod kuće dok on pleše po noćnim klubovima na Mediteranu', poručio je Vedal.