PUCNJAVA U SAD-U

Osam ubijenih u stravičnom masakru

29.08.2009 u 23:00

Bionic
Reading

Osma osoba umrla je od posljedica napada u naselju mobilnih kuća kod grada Brunswicka, u američkoj saveznoj državi Georgiji, objavila je u nedjelju lokalna policija.

Načelnik policije okruga Glynn, Matt Doering, rekao je da je žrtva identificirana kao 19-godišnji Michael Toler. On je bio jedan od dvije kritično ozlijeđene osobe u pokolju u naselje New Hope Plantation kod Brunswicka, u kojem je u subotu sedam osoba nađeno mrtvo.

Deveta žrtva napada nalazi se u bolnici u Savannahu.

Doering je objavio da policija nudi nagradu od 25.000 dolara za informaciju koja bi dovela do uhićenja i osude napadača.

Član napadnute obitelji koji je prijavio da je našao sedam mrtvih tijela, 22-godišnji Guy Heinze Jr., uhićen je pod optužbom zbog ilegalnog posjedovanja lijekova na recept i marihuane, kazao je načelnik policije.

Na pitanje je li Heinze umiješan u pokolj, rekao je kako se to ne isključuje, ali da on za sada nije osumnjičen.

Policija nije objavila imena ostalih žrtvava pokolja, navodeći samo da su neke od njih tinedjdžeri, niti detalje zločina, opravdavajući to interesima istrage.

Ured za istrage Georgije (GBI) u nedjelju je započeo obdukcije na žrtvama, dok su istražitelji tražili nove dokaze u kući koja je bila poprište zločina, kakav nije zabilježen u tom dijelu SAD-a.

Jimmy Durben, mrtvozornik okruga Glynn, izjavio je da je u pitanju 'najgore poprište zločina' koje je vidio u svojoj 17-godišnjoj mrtvozorničkoj praksi.

Stanovnici naselja New Hope Plantation opisali su ga kao mirnu četvrt.