Svijet DOKTOR DABIĆ U AKCIJI

Karadžić pio vlastiti urin tvrdeći da je ljekovit

Haški optuženik Radovan Karadžićj je, dok se služio identitetom doktora Dabića te se bavio alternativnom medicinom, pio vlastiti urin da bi dokazao da se njime liječi impotencija i problemi s prostatom

Istražitelji su nakon Karadžićeva uhićenja u njegovu stanu pronašli video snimku na kojoj je Radovan Karadžić popio cijelu litru vlastita urina.

Na ostalih desetak video kazeta koje su pronađene, bivši vođa bosanskih Srba se može vidjeti u ekstremnim seksualnim perverzijama. Snimke su sada predane istražiteljima Haškog suda, a njihovo postojanje objavili su njemački magazin Der Spiegel i berlinski list Die Welt.

Der Spiegel navodi da bi proces protiv Karadžića mogao na svjetlo dana iznijeti i još jedan užasan detalj. Naime, Karadžić je navodno kao psihijatar 2003. godine neko vrijeme boravio u Bratuncu, u neposrednoj blizini Srebrenice. Navodno je tamo radio u psihijatrijskom zavodu u koji su, nakon ubojstva njihovih muževa i sinova, upućene mnoge bošnjačke žene, piše Jutarnji.hr.

Radovan Karadžić i Ratko Mladić glavni su optuženi za ubojstvo više od 8.000 Bošnjaka nakon pada Srebrenice 1995. godine. Mladić je još uvijek na slobodi.

  • Sviđa vam se članak? Preporučite ga prijateljima putem ovih servisa:
  • Pošaljite mailom
Čitajte još