VESELO U SRBIJI

Palma pali olimpijsku baklju i kandidira Jagodinu

11.02.2014 u 19:45

Bionic
Reading

Dragan Marković Palma, živopisni srpski političar, populist s jedinstvenom instinktom za preživljavanje, u srijedu će, ispunjavajući obećanje koje je dao na predizbornom skupu u selima Siokovac i Deonica, svečano upaliti olimpijski plamen u Industrijskoj zoni u gradu Jagodini na mjestu investicije vrijedne 200 milijuna eura i kandidirati Jagodinu za domaćina narednih Olimpijskih igara

'Jagodina od sutra postaje Olimpijski grad', izjavio je danas Marković. Olimpijski plamen bit će vidljiv s autoceste Beograd - Niš, tako da će svi koji prolaze ovim dijelom Srbije moći vidjeti baklju visoku nekoliko desetina metara, piše Blic.rs. Ne treba posebno napominjati da se Srbija nalazi u predizbornoj kampanji.

'Ispunjavamo sve uvjete da cijeli svijet dođe u Jagodinu. Nisu nam potrebne nove investicije, sve smo napravili. U selima imamo 40 novih domova kulture i sportske terene. To su višenamjenski objekti gdje, pored sporta, slavimo, pravimo svadbe, krštenja. U Jagodini imamo sve. Najbolji smo u turizmu, sportu, prosvjeti, zdravstvenim uslugama i gospodarstvu', rekao je Marković.