SAN FRANCISCO KAO GOTHAM CITY

Dječak koji boluje od leukemije na jedan dan postaje Batman

08.11.2013 u 21:56

Bionic
Reading

Petogodišnji Miles iz San Francisca boluje od leukemije, ali usprkos svemu vrlo pozitivno gleda na život jer inspiraciju crpi od brojnih superheroja. Njegova jedina želja je postati Batman na jedan dan, a upravo će to i postati 15. studenoga zahvaljujući humanitarnoj udruzi Make A Wish koja je odlučila organizirati posebni dan za Milesa, piše Jutarnji list

Dan će početi izvanrednim vijestima na kojima će šef policije pitati je li itko zna gdje je Batkid jer San Francisco treba njegovu pomoć. Naravno, Batkid će se u društvu Batmana odazvati pozivu i pobijediti kriminalce.

Nakon što će spasiti djevojku u nevolji zavezanu na tračnicama te spriječiti zlog Upitnika u pljački gradskog trezora, Batkid će poći na ručak.

Šef policije će mu zatim uputiti službeni poziv da priđe prozoru i pogleda na Union Square gdje će mu velika grupa volontera skandirati i preklinjati ga još jednom za pomoć.

Pingvin će ukrasti maskotu San Francisca, no Miles će mu se naći na putu, a zatim će mu ispred gradske vijećnice biti uručen ključ grada uz povike oduševljene gomile.

Cijeli članak pročitajte OVDJE.