Svijet LJETNA ŠKOLA U DETROITU

Sedam tinejdžera ranjeno u pucnjavi, troje kritično

  • Autor: Hina
  • 1.7.2009 7:43:10
  • 1.7.2009 7:00:00

Sedam tinejdžera ranjeno je u utorak u pucnjavi na autobusnoj postaji kraj jedne škole u Detroitu u SAD-u, od kojih je troje u kritičnom stanju, objavila je lokalna policija.

U pucnjavi su ranjena četiri mladića i tri djevojke u dobi od 14 do 17 godina, od kojih su petoro učenici obližnje ljetne škole Cody Nines. Od troje teško ranjenih, dvoje učenika je stabilno a jedan u vrlo ozbiljnom stanju, rekao je glasnogovornik policije Steve Wasko, prenosi web portal Detroit Free Press.

Incident se dogodio 15 minuta nakon završetka nastave u ljetnoj školi, kada se na autobusnoj stanici zaustavio zeleni monovolumen, a iz njega su izašla dvojica ili trojica maskiranih napadača otvarajući vatru, rekao je Wasko.

Bria Wilson (15), koja je s drugim učenicima čekala autobus, izjavila je da netko do mladića povikao "evo ih dolaze", te da je počela pucnjava i bježanje. Kazala je da je prijatelj koji je stajao do nje pogođen s četiri metka, te da su dvije žene izašle iz svojih automobila, kako bi pomogle tinejdžerima koji su ležali na pločniku i krvarili.

Po riječima Wilson, napad je uslijedio kao nastavak tučnjave koja se u školi dogodila u ponedjeljak.


  • Sviđa vam se članak? Preporučite ga prijateljima putem ovih servisa:
  • Pošaljite mailom
Čitajte još