Svijet PREDALI LISTU

Zagrebačka nezavisna lista i 'Zeleni zajedno' za europarlament

Tatjana Holjevac Izvor: Cropix Cropix , Autor:CROPIX / Neja Markičević

Listu kandidata Zagrebačke nezavisne liste za izbore za europarlament Državnom izbornom povjerenstvu predala je večeras nositeljica Tatjana Holjevac te istaknula da se na njoj nalazi 12 mladih i vrlo stručnih ljudi koji imaju staža i suradnje s tvrtkama u inozemstvu ili rade u Hrvatskoj za strane tvrtke, dobro se snalaze u Europi i mogu pridonijeti da se pozicija Hrvatske dobro predstavi u europarlamentu.

Oni su najmlađa i najljepša lista koju smo danas predstavili, poručila je Holjevac. Kandidacijsku listu predala je i stranka Zeleni zajedno, a nositelj liste Toni Vidan naglasio je da je riječ o listi vjerodostojnih aktivista i aktivistica koji su se dokazali na polju zaštite zelenih vrijednosti, posebno u zaštiti okoliša i održivom razvoju.

Podsjetio je da Europski parlament ima mogućnost utjecaja na korištenje Europskih fondova te najavio da se kandidati zelenih u Bruxellesu u suradnji s drugim strankama zelenih nastojati da se što više europskog novca usmjeri u održivi razvoj i korištenje lokalnih resursa na dobrobit lokalne samouprave.

Izvijestio je i da je slogan liste 'Zajedno za europsku Hrvatsku'. 249861,249845,249750,249451
  • Sviđa vam se članak? Preporučite ga prijateljima putem ovih servisa:
  • Pošaljite mailom
Čitajte još